Tack Beijer för en rejäl match!

Igår eftermiddag möttes Metrolit och Beijer i en fotbollsmatch som slutade 10-4.
– Vi hoppas att vi snart möts i en ny match mot Beijer, säger en av lagspelarna från Metrolit.

Under hösten har Metrolit lanserat en hälsogrupp som ordnar aktiviteter i hälsans tecken. Tanken är både att lyfta och inspirera i ämnet hälsa på olika sätt och att skapa tillfällen för medarbetarna att träffas efter arbetstid under hälsosamma former. Den här gången samarbetade gruppen med inköpsansvarige och tillsammans ordnade de en fotbollsmatch mot Beijer Byggmaterial.

Det har pratats en hel del taktiksnack både på luncher och fikaraster inför mötet. Förväntningarna var höga på de drygt 20 personer som anmält sig att vara en del av Metrolits fotbollslag och hejarklack.

– Tills slut var vi 13 personer som tog på sig matchtröjan. Benny, Simon, Edvin, Kjelle och Peter var hejarklack, säger Jessica som var en av dem som spelade i Metrolits röda matchtröja igår.

Det var ett gäng taggade spelare som möttes i Liljeholmshallen. Metrolitlaget hade inte spelat i denna uppställning tidigare men matchen flöt på bra. Beijer bjöd på ordentligt motstånd men lyckades inte hålla tätt i mål.

– Det var jätteroligt, både att vår Alex var grym i mål och att vi hade en ordentlig hejarklack.

Metrolit hade fötterna på planen och jobbade på bra. Matchen pågick i cirka 45 minuter. Då hade Metrolit gjort hela tio mål och slutställningen blev 10-4.

–  Vi hoppas kunna spela snart igen och utgår ifrån att Beijer vill ha revansch, säger Affe, en av Metrolits lagspelare som tackar Beijer för en bra fotbollsmatch.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.